Contacteer ons
2000 Antwerpen België
info@identitylab
Tel: +32477 57 90 78

Webdesign

Wij creëren
online succesverhalen

Je website is vaak de eerste ontmoeting van potentiële klanten met jouw bedrijf.

Webdesign

Een website die past bij jouw bedrijf.

Wie een bedrijf heeft wil gevonden worden. Een aantrekkelijke, snelle én vindbare website is daarbij essentieel. Maar daarvoor is tijd en kennis nodig.

Identitylab helpt ondernemers(zowel start-ups als grotere bedrijven) met functionele websites met een pakkend design. Websites waar een idee achter zit! Samen kijken we naar jouw verhaal, markt, bedrijfsstructuur, doel en doelgroep. Dit combineren we met onze kennis over technische zaken, vindbaarheid en interactie.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het doel van je website staat voorop

Of je nu voor merkbekendheid gaat of het verkrijgen van nieuwe klanten: we realiseren een website die helemaal is ingericht op jouw doelen. Pas als jouw doelen en wensen rond zijn, gaan we een design bouwen.

Om een website op te leveren die helemaal bij jouw wensen aansluit, werken we met een team van specialisten/partners: designers, developers, copywriters en marketeers. Door die experts te bundelen in één team leveren we veel hogere kwaliteit dan wanneer er slechts één persoon over de website zou ontfermen.

Is je website naar tevredenheid opgeleverd? En heb je nog hulp nodig bij je online marketing? Ook daar helpen we je graag bij!

Kwaliteit boven kwantiteit

Professioneel design

We hebben meerdere specialiteiten in huis. Aan de hand van jouw project bekijken we welke design, huisstijl en functies hier het beste bij past.

In ons lab weten ze als geen ander dat je website moet aansluiten bij jouw identiteit en maken zo precies het passende design voor jou.

Uiteraard ontwerpen we je website ook voor mobiel en tablet, zodat hij op alle devices goed tot uiting komt.

Website & webshops
0%
0

Websites

Let’s collaborate

Stuur ons een e-mail om een nieuw project te bespreken.

We zijn een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en inspirerende bedrijven helpen een geweldige identiteit te creëren.

Back

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy