Contacteer ons
2000 Antwerpen België
info@identitylab
Tel: +32477 57 90 78

3D Visualisatie

Identitylab is een pionier in het gebruik van 3D-ontwerpen voor verschillende doeleinden. (sales, marketing, technisch, planning, …)

Gebouwen & Industrie

EXTERIEUR VISUALISATIE

Exterieur renderings geven architecten en hun partners een realistische weergave van het toekomstige project terwijl ze het idee van een architect vertalen in een duidelijk gedefinieerde visuele boodschap.

Alle type ruimtes

INTERIEUR VISUALISATIE

Let your design a team of creatives who are excited about unique ideas and help digital and fin-tech companies. But structure were from the funny the century rather.

Concept tot productontwikkeling

Als u uw volgende meubellijn, uw nieuwe apparaten, lampen of iets anders ontwerpt, kunnen wij u helpen om het fotorealistisch te maken.

3D Visualisaties

Identitylab is een pionier in het gebruik van 3D-ontwerpen voor de marketing van commerciële en consumentenproducten. Velen beschouwen ons als een “all-round” 3D-ontwerpbureau. Architecten, marketeers en fabrikanten gebruiken 3D-visualisatie steeds vaker dan duurdere en inflexibele traditionele marketingmethoden.

Sleutel tot succes

Visualisatie is de sleutel tot succes. Daarom zullen het concept en de ontwerpbeschrijving van een toekomstig product of een architectonische objectpresentatie indrukwekkender zijn met behulp van 3D-visualisatie. Wat je ook bedenkt – om het op een begrijpelijke en realistische manier van 3D-ontwerp te laten zien, is het geheim van succes bij het verkopen van je idee of het creëren van een nieuw product. Onze professionals van 3D-ontwerpontwikkeling kunnen bijna alles ontwerpen wat u maar wilt. Ze zullen uw ideeën tot leven brengen met behulp van aantrekkelijke en realistische afbeeldingen.

3D-Rondleiding

In het geval dat een realistische en gedetailleerde volumetrische look of afbeelding niet voldoende is, bieden we de mogelijkheid voor 3D-realiteit, waarbij de klanten virtueel kunnen lopen en rondkijken in het huis, gebouw, kantoor, supermarkt of andere constructie, en zelf de superioriteit van hun eigen project of idee kunnen zien.

Let’s collaborate

Stuur ons een e-mail om een nieuw project te bespreken.

We zijn een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en inspirerende bedrijven helpen een geweldige identiteit te creëren.

Back

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy