Contacteer ons
2000 Antwerpen België
info@identitylab
Tel: +32477 57 90 78

Branding

Een merk groeit alleen als zijn publiek groeit. En precies daarom gaan merkstrategie en online marketing hand in hand. Wil je jouw merk laten groeien?
Challenge

Branding met impact.

Een merk groeit alleen als zijn publiek groeit. En precies daarom gaan merkstrategie en online marketing hand in hand. Wil je jouw merk laten groeien? Dan zorgen wij voor meer naamsbekendheid, nieuwe klanten en het aantrekken van de juiste nieuwe teamgenoten.

 

Built a new UI/UX

Meer dan alleen mooie plaatjes.

Wij zijn er niet van overtuigd dat het enkel draait om mooie plaatjes. Een ontwerp vertelt een verhaal of heeft een bepaald doel welke voortkomt uit de totale identiteit van jouw bedrijf of organisatie. Ieder concept begint voor ons met een goed begrip van het merk en de doelgroep. Dit bereiken we door aandachtig te luisteren, de juiste vragen te stellen en grondig mee te denken. En daarna? Dan zorgen we ervoor dat de bedrijfsidentiteit, het design en de communicatiemiddelen elkaar versterken.

Built a new UI/UX

Een scherpe merkidentiteit.

‘De merkidentiteit = Branding’. Websites en boeken staan er vol mee. Maar wat is de merkidentiteit nu precies? Je merkidentiteit kan gezien worden als het DNA van je organisatie. Simpelweg is het heel scherp verwoord wie je bent en waar je voor staat. Vergeet lange documenten met wollige teksten; het stuurt tenslotte het meest als het zo kernachtig mogelijk is verwoord. Waar draait het écht om als je alle randzaken loslaat? Wat is dat ene ideaal waar je echt voor wilt gaan? Focus!
Branding
0%
0

Projecten

0

klanten

Let’s collaborate

Stuur ons een e-mail om een nieuw project te bespreken.

We zijn een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en inspirerende bedrijven helpen een geweldige identiteit te creëren.

Back

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy