Contacteer ons
2000 Antwerpen België
info@identitylab
Tel: +32477 57 90 78

Metaverse Architect

Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het bouwen van meeslepende en interactieve virtuele werelden of metaverses. Ons team van getalenteerde architecten en ontwikkelaars is gespecialiseerd in het creëren van boeiende en innovatieve ervaringen voor verschillende industrieën en doeleinden.
Challenge

WAT IS DE METAVERSE?

Sommigen van ons vragen zich nog steeds af: ‘wat is de metaverse?’ Hier is het mogelijke antwoord: de metaverse is een online virtuele wereld die augmented reality, virtual reality, 3D holografische avatars, video en andere vormen van digitale communicatie bevat. In tegenstelling tot andere sociale-mediaplatforms tot nu toe, stelt de metaverse gebruikers in staat om met elkaar om te gaan in het lichaam van avatars met behulp van virtual reality-technologieën.

Bovendien stelt metaverse ons in staat om onze zintuigen van zien, horen en aanraken uit te breiden en digitale objecten in de echte wereld te mengen en volledig meeslepende 3D-omgevingen binnen te gaan wanneer we maar willen.

Mark Zuckerberg, de mede-oprichter van Facebook, nu ‘Meta’, onthulde de metaverse als een sociaal netwerkplatform dat tot doel heeft mensen te helpen bij het verbinden, vormen van gemeenschappen en het uitbreiden van hun ondernemingen, waar individuen alles kunnen doen wat ze willen, inclusief werken, spelen , en socialiseren. Zuckerberg markeert metaverse als het begin van een nieuw tijdperk, en hij voorspelt dat de metaverse in de komende tien jaar 1 miljard individuen zal bereiken. Deze nieuwe wereld komt niet allemaal tegelijk, en metaverse architectuur zorgt ervoor dat de metaverse een allesomvattende en lokale wereld is, aangezien ruimtes onze gevoelens vormen – en een goed omgevingsontwerp bepaalt emotie en doel.

Built a new UI/UX

WAT IS METAVERSE ARCHITECTUUR?

Metaverse-architectuur kan worden omschreven als het creëren van virtuele ruimtes om te ervaren in de digitale wereld, of simpelweg ‘metaverse’. Metaverse architecten zijn niet uitsluitend architecten. Het zijn ook grafisch ontwerpers, en vooral geweldige 3D-ontwerpers. Voor makers is metaverse architectuur buitengewoon opwindend – ze kunnen zonder beperkingen ontwerpen. Geen budget, geen hoogtebeperkingen, geen paneelafmetingen. Bovendien staat allerhande materiaal tot hun beschikking. Met deze creatieve vrijheid en eindeloze middelen kunnen architectuurprojecten in de virtuele wereld droomachtige ruimtes zijn die emoties opwekken die men in de echte wereld nauwelijks zou ervaren. Een idyllisch scenario betekent een overstijgende ervaring.

 

Waarschijnlijk ontstaat er een onderscheid tussen ‘architecten’ en ‘meta-architecten’. Terwijl traditionele architectuur in de echte wereld beschutting biedt, onze dagelijkse activiteiten faciliteert en steden verbindt, creëren meta-architecten puur gevoel. Architecten van de metaverse integreren professionele kennis op meerdere gebieden, waaronder gebruikersinterface, inhoudsontwerp, karakterontwerp en game-ontwerp. Daarom zal het architectuuronderwijs een combinatie van digitale media en 3D-technologie moeten onderwijzen die verder gaat dan de geschiedenis van architectuur, constructietechnieken en materialen.

 

Meta-architectuur verandert de manier waarop we dingen in de echte wereld waarnemen vanwege de impact van de plaatsen waar we ons in de virtuele wereld bevonden. De verwachtingen ten aanzien van conventionele architectuur kunnen exponentieel groeien. Metaverse-architectuur creëert een utopische omgeving en een diep meeslepende ervaring daarin. Als gevolg hiervan zullen bepaalde ontwerpelementen die momenteel exclusief zijn voor digitale ruimtes, enigszins worden geïntegreerd in de echte wereld. In de metaverse kunnen architecten en ontwerpers nieuwe ideeën testen en experimenteren voorbij de beperkingen van onze huidige realiteit. Deze dystopische sociale media-netwerken effenen een heel nieuw tijdperk van architectuur, ambitieuzer. En de trendsetter voor huizen, steden en werelden.

Let’s collaborate

Stuur ons een e-mail om een nieuw project te bespreken.

We zijn een team van creatievelingen die enthousiast zijn over unieke ideeën en inspirerende bedrijven helpen een geweldige identiteit te creëren.

Back

We use cookies to give you the best experience. Cookie Policy